Oferta Aspiratoare Industriale

Aspiratoare Industriale - Oferta Speciala

Livrare rapida

Demonstratii

Garantie 24 luni

miniBULL

Contactati-ne pentru cea mai buna oferta!

Depureco MiniBull

Aspiratorul industrial DEPURECO miniBULL a fost conceput ca un utilaj compact, insa fara a sacrifica nimic din performanta si fiabilitatea consacrate de gama de aspiratoare Depureco. Capabil sa faca fata oricarei solicitari din mediile de lucru industriale, aspiratoarele pot functiona pana la 8 ore/zi pentru aspirarea prafurilor si lichidelor de orice fel.

DEPURECO ECOBULL

Contactati-ne pentru cea mai buna oferta!

Oricand gata de lucru.

Seria de aspiratoare DEPURECO ECOBULL a fost creata pentru utilizarea fara oprire. Sasiul ranforsat, precum si solutiile tehnice adoptate recomanda aceasta gama pentru o utilizare industriala in orice domeniu. Este disponibila o serie intreaga de accesorii pentru orice fel de aplicatie industriala.

Depureco M65

Contactati-ne pentru cea mai buna oferta!

Aspiratoarele industriale din gama DEPURECO M 65 au fost proiectate ca niste unitati de inalta performanta cu o constructie solida si cu 3 motoare monofazice de putere mare.
Capabile sa faca fata oricarei solicitari din mediile de lucru industriale, aspiratoarele pot functiona pana la 8 ore/zi pentru aspirarea prafurilor si lichidelor de orice fel.

Nilfisk S3B

PRET SPECIAL 1.390,00 €

Nilfisk-CFM S2B

Constructie simpla si complet nepretentioasa.

Aspiratoarele industriale din gama NILFISK S2B/S3B pentru praf si lichide reprezinta echipamente industriale polivalente, putand fi utilizate pentru orice fel de aplicatie si mutate cu usurinta dintr-un loc in altul, fara a renunta insa la robustete si fiabilitate.

Accesorii aspiratoare industriale:Accesorii aspirator industrial

  • Furtun 3 m
  • Diuză
  • Țeavă
  • Talpă

 

Preț Kit accesorii 145,00 Euro

CONTACT:

  • 0741 246 537
  • 0744 312 445

E-mail:

Program:

De luni pana vineri.    09:00-17:00